onsdag den 14. marts 2012

Jeg glæder mig til...

Om 5 uger sidder jeg hjemme i min sofa på Lunden 3... 

Det er meget underligt at tænke på, at vi er over halvvejs i praktikken! Om 3 uger kommer Karl herned. Han er her den sidste uge jeg er i praktik, og så har vi en uges ferie inden vi rejser hjem sammen. Det er dejligt jeg ikke skal rejse alene! 

De store kultur forskelle vi har oplevet hernede har gjort, at jeg virkelig har tænkt over mit liv derhjemme, tænkt over, hvor mange ting jeg tager for givet. Her er nogle af de ting jeg savner, og som jeg vil sætte pris på når jeg kommer hjem:

  • Færdselsloven
  • Rugbrød
  • Min hverdag
  • Det privilegium det er at kunne tage en uddannelse
  • Min elskede kæreste
  • At have råd til at kunne besøge min fantastiske familie i Jylland
  • Stilheden hvor vi bor
  • At kunne gå i skoven med Inga og se foråret komme.
Jeg glæder mig til at komme hjem til mennesker jeg holder af!

2 kommentarer:

  1. Hej søde Karen! Ja, tiden går alt for hurtigt, det gør den også herhjemme i lille DK ;-) Jeg vil slet ikke væk fra praktikken, jeg synes det er så sørgeligt at den snart slutter. Men jeg glæder mig naturligvis til psykiatri modulet, det tror jeg virkelig det er et spændende modul.
    Dine tanker om hvad vi tager for givet, har du så evigt ret i. Så meget mere optur over at komme hjem og nyde livets glæder :-)
    Jeg håber du har det godt, trods lidt mave onde, og jeg glæder mig til at se billeder, når engang det bliver aktuelt, det lyder som meget smukke omgivelser I har oplevet :

    Knus og kram fra Stine Bine (fra klassen) ;-)

    SvarSlet
  2. Hej kære Stine! Tak for din hilsen :-)
    Jeg glæder mig meget til at høre om jeres oplevelser i praktikkerne derhjemme, skal jo finde ud af, hvor jeg vil hen i modul 9!! Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark og min hverdag, men der er også ting jeg vil savne i Vietnam! Jeg glæder mig til at vise mine billeder frem :-)

    Dejligt at høre fra dig, min ven :-)

    Kram fra Karen.

    SvarSlet