søndag den 18. marts 2012

Tapas og Jazz...

Endnu en yderst fornuftig brugt lørdag i Hanoi!


Jeg har fundet ud af, vi kan tage vores "sædvanlige" bus, nr. 22 et lille stykke, derefter skifte til nr. 9 og så lader vi helt inde ved Hoan Kiem søen, som er vores sø :-) Så er vi lige i centrum, tæt på både marked, restauranter og kultur!


Jeg lokkede de andre med til at tage busturen, desværre ventede vi ret længe på nr. 9, så vi var en time undervejs! Til gengæld var det billigt, ca. 2 kr. pr. person!


Jeg havde været på opdagelse i min kopi version af Lonely Planet, købt hernede for en slik, og havde læst om La Salsa, en tapas restaurant lidt vest for vores sø. De andre var med på ideen, og det var heldigvis en større succes end busturen! Det er en hyggelig lille restaurant i to etager, og på 1. sal sidder man ud til en balkon så man kan nyde atmosfæren. De har andet end tapas på menuen, en bestilte en lun salat med and, en bestilte pasta med røget laks i flødesauce og jeg bestilte tapas:


Serrano skinke
Sorte oliven i hvidløg
Grillede peberfrugter i strimler
Blåskimmelost og gedeost m/ valnødder.


Dertil blev der serveret brød og smør.


Jeg fik en cola light at drikke til, og på grund af den lette hovedret var der bestemt plads til dessert:


Lun chokoladekage med blødenede hjerte, serveret med vanilleis og jordbær coulis. 


Det var en udsøgt middag og kostede kun 100 kr.!


Derefter gik vi til, hvad vi troede var, Minhs Jazz Club. Men da vi kom til adressen, sad der en mand, som bare rystede på hovedet. Vi viste ham navnet på klubben, og han fortalte den var flyttet og gav os den nye adresse. Nogle gange lader min kopi guidebog noget at ønske!! 


Vi tog en taxi til den rigtige adresse, kom ind i en restaurant og blev vist op på 3. sal. Og så var der jazz! Det var en hyggelig lavloftet klub med dæmpet belysning, godt med tobaksrøg og rigtig god jazz!! Jeg håber jeg får tid til at komme derind igen, for det var lige noget for mig! 


Idag holder vi søndag; handle, spise ude og slappe af :-)


God søndag til jer!

6 kommentarer:

 1. Det er meget spændende at læse om lidt af alt det, du oplever! Du får jo oplevelser med dig for livet :-) Tænk at man kan spise ude til de priser - det må være dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bestemt oplevelser, og ikke mindst erfaringer, jeg vil gemme og drage nytte af mange år frem! Jeg vil utrolig gerne til Vietnam igen som turist! Folk er venlige og kultur- og madoplevelser får man kastet i nakken for en slik!!

   Slet
 2. Jazzrøv, nu med tapas! Savner dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker tapas, tror vi skal holde et arrangement når jeg kommer hjem :-) Jeg savner også dig, jeg bryder mig bestemt ikke om at være så langt væk fra jer allesammen så længe!! Men det er oplevelser for livet, og god læring at prøve at være væk fra det trygge og vante i længere tid. Jeg kommer til at sætte meget stor pris på min dejlige familie når jeg kommer hjem til DK!!!

   Knus til yndlings rotten!

   Slet
 3. Og du skal nyde det i fulde drag, jeg er så glad på dine vegne, over at du får denne unikke oplevelse! Jeg vil bare forbeholde mig retten til til at fortælle dig at jeg savner dig :):):)
  Knus til min favorit Tusse!

  SvarSlet
 4. Du er verdens bedste søster!! <3

  SvarSlet