lørdag den 25. februar 2012

Husdyr!

Varmen er kommet til Hanoi! 
De sidste par dage har vi haft 20-25 grader varme, og vi håber det fortsætter (7-9-13!!) i næste uge! Men med varmen kommer åbenbart også myrerne...! Så i formiddags måtte smide lidt forskelligt mad ud, der var blevet invaderet! 
I eftermiddag har vi været på etnografisk museum, et museum om de forskellige folkefærd der har boet i Vietnam gennem tiden. Det var en kombination af udstillinger og frilandsmuseum, så vi kunne gå ude i det gode vejr meget af tiden. Også her var myrerne kommet; da vi sad og spiste frokost opdagede Alima myrer i sin sandwich... Køkkenet undskyldte naturligvis, og hun fik en ny, kun med tun :-)
Vi sluttede dagen af med en gåtur ved søen og en lækker is på Fanny´s. God lørdag!!

Kram og kærlige tanker til alle!

2 kommentarer:

  1. Temperaturen lyder lige tilpas - og åbenbart også for myrerne :-) Rigtig spændende med museet I har været på! God lørdag til dig i Hanoi!

    SvarSlet
  2. Ja Madame, temperaturen er skøn! Det var et meget spændende museum, jeg kan godt lide kombinationen af udstilling og friland, så kan man gå rundt og suge indtryk til sig :-) Myrerne må vi leve med, det er nok noget af det vi griner af når vi kommer hjem ;-)

    SvarSlet