torsdag den 22. december 2011

Julegave til mig selv!

Jeg gjorde det...

Jeg brugte en masse penge på mig selv!

Det var en stor beslutning!

Men her er det:


Taa-daaaaa!!


Et mega nice canon EOS 600D!

Det er virkelig et lækkert kamera, og guderne skal vide jeg har kredset længe om den varme grød!! Men nu skulle det være, og jeg fik det til en rigtig god pris her hos click foto. Det er en rigtig fed butik med afdelinger i hele landet og deres medarbejdere er meget kompetente!! Jeg kan klart anbefale et smut forbi, hvis man overvejer at købe nyt. Jeg fik mit til en pris der ligger under el gigantens udsalgspris, plus en masse god service! Og så ved jeg hvor jeg kan få hjælp, hvis jeg får problemer.

Inga (aka. Muffibjørnen...) skulle også lige portrætteres:


Hun er ikke altid nem at få til at sidde stille.


Her gik det dog meget godt!

Nu vil jeg køre ud og foretage de sidste juleindkøb, der er sjovt nok altid noget jeg glemmer. Og eftersom det er mig der skal holde  jul, så skal der være styr på det hele!!

God dag til jer alle sammen, og rigtig glædelig jul!

Jeg skal NOK huske at tage billeder af julemiddagen...

Karen.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med det lækre kamera! Jeg trænger til et nyt og vil straks kigge nærmere på, hvad du har valgt.

    SvarSlet
  2. Tak tak :-) Jeg vil virkelige anbefale det varmt! Det er rigtig nemt at betjene, og man kan lære de fleste funktioner at kende ved bare at skyde løs! Det kræver ikke at man bruger en masse tid på at læse manualen. Den bruger jeg kun til at slå op i, hvis der er noget jeg er i tvivl om. Og velkommen her! Dejligt at se andre end nære venner og familie :-)

    SvarSlet