torsdag den 3. maj 2012

Billeder fra Vietnam...

- Det har jeg jo ikke været særlig længe om!!!
Her er et billede af det danske ambassade i Hanoi. Her var vi inde til et lille møde da vi ankom til byen. De holder noget de kalder "Tirsdag på Taget" den første tirsdag i hver måned. Det er et arrangement for alle danskere i Hanoi, som foregår på deres tagterrasse, hvor man kan komme og snakke med andre danskere og få en kold øl. Det er rigtig hyggeligt og en god måde at møde andre mennesker på. De fleste af de andre studerende fra Danmark kom også, og så kunne man lige snakke om, hvordan det gik og så videre. Rigtig hyggeligt og bestemt et besøg værd!Ja, sådan så nogle af vejskiltene ud. Så er det ikke nemt at finde rundt!


Her er et billede af et af de lækreste måltider jeg indtog i Hanoi:


Noodles with five color beef.


Retten består af kogte ægnudler, tynd skåret oksekød, noget gennemstegt og noget rosa (deraf navnet, tror jeg!)  og en masse grøntsager.


Det var en ret jeg spiste flere gange, for den var rigtig god! Masser af grøntsager og tilpas med nudler og kød, og når den så lige fik et skud af deres chili sauce, så var den helt perfekt! Det var faktisk en ret snusket restaurant, men ikke desto mindre, var det der, jeg spiste allerbedst!Sådan sælger mange ders frugt og grønt i Hanoi: Fra cyklen som har transporteret dem ind til byen fra deres landbrug uden for centrum. Frugten smager fantastisk godt! Vi blev hurtigt vant til at spise frisk solmoden mango; 3 stk. for 10 kr., så kan man ikke andet end frådse frisk frugt! 

Det her blev jeg simpelthen nødt til at tage et billede af: Kvinder, der "træner" i parken! Vi så det flere steder. Det må være Vietnams svar på hulahop ringe! Lange kæder med store trækugler som de svinger rundt med hofterne.
Her er en anden motionsform. Det lignede en form for volleyball, hvor man bruger fødderne til at sparke bolden rundt i stedet for hænderne. Det så skægt ud, og de gik op i det med liv og sjæl!


Nedenfor er billeder fra den største restaurant jeg nogensinde har været på, og jeg tror aldrig jeg kommer på en der er større! Det var så vildt, jeg tror der var seks eller syv forskellige køkkener, inkl. en dessert buffet! Vi betalte 60-70 kr. og så kunne vi bare spise, hvad vi ville! Den var kæmpe! Jeg tror der var plads til mere end 1000 gæster!
En af deres specialiteter, som folk stod i kø for at få: Helstegte spurve!!
Ellers bød de på små og store krabber, østers, sushi, muslinger, hele grillede fisk og alt muligt andet! Der var virkelig noget for enhver smag, endda også et vegetarisk køkken!Jeg var nu mest glad for dessert buffeten:-))


God solskinsdag til jer allesammen!

1 kommentar:

  1. Sikke nogle dejlige billeder!!! Men det kan ikke have været nogen større hjælp med vejskiltene :-) Og så er det helt mærkeligt at se, at man spiser helstegte spurve, selv om vi ikke er meget bedre her, hvor vi fx spiser skovduer.
    Det var spændende at læse, hvad du fortæller.

    SvarSlet